Solucions en manipulats i termoconformats plàstics

Serveis » Termoconformats

Termoconformats

Parc industrial dedicat a la tecnología del termoconformat.
Reproduccio de peces en metacrilat,Policarbonat,Petg, Ps,Pvc,Pp,Abs...

El proces de termoconformat representa una solució molt bona com a substitut del proces d´injecció de plàstic oferint una reducció considerable en costos sobre motllos i oferint tiratges productius a mida.

Apliquem calor,pressiò,buit per definir formes i obtenir peces en 3D,per finalitzar les peces disposem de centre mecanitzats,troqueladores i ma d´obra qualificada.

Experts en:termoconformats transparents,termoconformats serigrafiats,termoconformats profunds,termoconformats Plv,termoconformats en Metacrilat,termoconformats en Policarbonat,termoconformats en poliestirè Ps,termoconformats en Petg,termoconformats en Abs,termoconformats en Pvc.                           

Aplicacions innovadores en termoconformats per a materials o peces técniques.Amplia gamma de maquinaria i recursos per a termoconformar tot tipus de peces gran i petit format. Multitud de materials,espesors,colors…Totes les maquines disposen de l´ultima tecnología aplicada de sistemas de escalfat (superior / inferior) i refrigeraciò oferint una gran capacitat productiva I de qualitat.Peces termoconformades de gran transparencia,colors,resistents al impacte,máxima definiciò.

Oferim Servei integral en termoconformats:               Disseny,prototips,motllos,encunys,material,logística i/oTermoconformats a tercers: el client provisiona a Glasform,s.l. disseny,material,motllos per ésser termoconformats.Servei i lliuraments seriosos i puntuals.

TERMOCONFORMATS en cicles automátics 

Formats en bobina termoplàstiques per produccions de gran tiratge,Gran capacitat productiva.Espessor desde 0,15 mm fins a 2mm.Safates promocionals,safates packaging,blisters...Ps/Petg/Abs/Metacrilat/Policarbonat...

TERMOCONFORMATS en cicles semi—automatics

Format en planxes termoplàstiques. Flexibilitat i multitud de mides per adaptar-se a demanda dels clients,ideal per a series mitjanes o curtes,Procesos de prototips termoconformats Espessors a termoconformar de 0,150 a 10 mm  Ps/Petg/Abs/Metacrilat/Policarbonat


Productes:articles promocionals termoconformats, embellecedors termoconformats,proteccions termoconformat,packaging termoconformat,safates termoconformat,articles publicitat termoconformats,plafons termoconformats,visors termoconformats,articles de marketing termoconformats,termoconformats transparents,blisters termoconformats,safata logística termoconformada,articles de menaje termoconformats,decoració termoconformats,termoconformats amb serigrafia,termoconformats de gran dimensions,expositors termoconformats,protectors led termoconformats,tapes termoconformades.

 

Termoconformats Termoconformats Termoconformats Termoconformats Termoconformats Termoconformats
GLAS FORM, S.L. - c/ Josep Trueta 7 nau 4 - 08349 Cabrera de Mar - Tel. + 34 93 754 10 24 - glasform@glasform.es - export@glasform.es